tannbleking stavanger

Tannbleking i Stavanger - Få strålende hvite tenner

Tannbleking i Stavanger - Få strålende hvite tenner

editorial

Det er mange grunner til at noen ønsker å bleke tennene, fra å forbedre utseendet til å øke selvtilliten. Uansett grunn så er en ting sikkert – et strålende hvitt smil er ettertraktet. Tannbleking har blitt mer og mer populært de siste årene, og tilbudet av tannklinikker som tilbyr tannbleking i Stavanger har økt betraktelig. I denne artikkelen vil vi gå gjennom hva tannbleking er, hva som skjer under en behandling og hva du kan forvente deg etter behandlingen.

Hva er tannbleking?

Tannbleking går ut på å fjerne misfarging og flekker fra tennene for å gjøre dem lysere og hvitere. Det finnes en rekke ulike metoder for tannbleking som både kan utføres på klinikken og hjemme. Tannbleking på klinikken kan vanligvis fullføres på under en time, mens hjemmebehandlinger vanligvis tar 10-14 dager med jevnlig bruk av tannblekingsmidler som du selv tar på.

tannbleking stavanger

Hvordan utføres tannbleking?

Tannbleking kan utføres på en rekke ulike måter, og det finnes mange ulike produkter på markedet. Tannlegen vil først undersøke tennene dine nøye for å sikre at de er friske nok til å tåle tannbleking. Deretter vil tannlegen avgjøre hvilken teknikk som vil passe best for deg.

De mest vanlige metodene for tannbleking utføres med spesielle geler som inneholder hydrogenperoksid som påføres tannoverflaten. Gelen varmes deretter opp med en lampe eller en spesiell laser for å øke hastigheten på prosessen.

Tannlegen vil også kunne gi deg råd om hvordan du kan opprettholde de hvite tennene dine etter behandlingen.

Hva kan du forvente deg etter tannbleking i Stavanger?

De fleste opplever at tannbleking gir gode resultater, men det kan være noe grad av følsomhet i tennene etter behandlingen. Dette er normalt og vil vanligvis gå over etter noen dager. Det er viktig å være forsiktig med mat og drikke som kan misfarge tennene, inkludert koffein, vin og tobakksprodukter.

Det finnes også enkelte ting du kan gjøre for å opprettholde de hvite tennene dine etter en bleking. Dette inkluderer å børste tennene regelmessig, bruke tanntråd og unngå kosthold som inneholder mye sukker og syre.

Tannbleking kan gi en betydelig forskjell i utseendet og selvtilliten din. Selv om det finnes en rekke hjemmebehandlinger for tannbleking kan det være lurt å oppsøke en profesjonell klinikk for en grundig undersøkelse før du bestemmer deg for en metode og foretar en behandling.

Husk å ta vare på tennene dine etter behandlingen, slik at du kan opprettholde resultatene lenge. Tannlegene på Fellesklinikken Stavanger hjelper deg gjerne med å bleke tennene dine og gir deg tips og råd for å opprettholde de hvite og strålende tennene dine. Ta kontakt med dem her: https://hinnatannlegesenter.no/tannbleking/ for å bestille din første time!